Covid-19 uppdatering

Uppdatering från DIS angående COVID-19

DIS i Sverige

På grund av det globala coronavirusutbrottet har DIS avbrutit all undervisning på DIS Stockholm under vårterminen 2020. Detta innebär att studenterna har åkt hem och att resten av terminens föreläsningar kommer att erbjudas via distansundervisning.

Trots vår stora besvikelse över att tvingas avbryta terminen är hälsan självklart det viktigaste. Under veckan som gått har vi haft fokuserat på att hjälpa våra studenter med alla förberedelser inför hemresan samt förbereda distansundervisning för resten av vårterminen.

Stort tack till alla värdfamiljer som har öppnat era hem för studenterna och gett dem härliga minnen från Stockholm som de kan ta med sig hem. Tack för er stora flexibilitet och allt det extra stöd ni har givit studenterna under denna turbulenta tid då de plötsligt skulle ändra sina planer för våren.

På DIS fortsätter vi arbetet och planeringen inför höstterminen och ser fram emot att välkomna nästa grupp studenter till Stockholm.

Varma hälsningar från alla oss på DIS.

Tillbaka till alla nyheter