Anmäl dig som värdfamilj

Vi är glada för att du är intresserad av att bli värdfamilj för en DIS-student! Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Vårterminen 2020

Önskar du att vara värdfamilj till våren, behöver du anmäla dig senast den 18 november 2019. Vår nästa grupp studenter kommer i januari och stannar till mitten av maj.

Anmäl dig som värdfamilj

Till dig som är helt ny

Klicka på länken nedan för att fylla i anmälningsformuläret för värdfamiljer. Vi kommer att använda din information för att matcha dig med en student som passar din familj.

Anmälan som värdfamilj

Vi är väldigt nyfikna som personer, så vi tänkte, varför inte? Det dök upp en annons på Facebook några gånger och jag kände att det var läge för en förändring i vår familj. Jag tycker att man utvecklas i möten med andra, vilket vi alla känner att vi har gjort med Erica.

Maria , Värdfamilj

Fortsätt som värdfamilj

För dig som har prövat det tidigare

Om du har varit värdfamilj tidigare och önskar att bli det igen har vi redan de mesta av dina uppgifter i vårat system. Därför behöver du bara fylla i ett kortare ansökningsformulär.

Anmäl mig igen

 


Vi har nu dragit vinnarna i lotteriet
Under hösten var alla som anmälde sig till att bli värdfamilj under 2019 med i lottningen om att vinna ett presentkort. Presentkortet gällde antingen en dag på Skansen eller på Elements Spa. Vinnarna är nu dragna och har blivit meddelade om detta. Stort grattis till dem!