Anmälan som DIS Värdfamilj

Vårterminen 2019
Just nu letar vi efter värdfamiljer till vårterminen 2019, från mitten av januari till mitten av maj. Det är inte försent att anmäla sig som värdfamilj i vår. På grund av det stora intresset hos våra studenter att få bo lokalt, är vi fortfarande på jakt efter fler familjer.

Efter att du har skickat in din anmälan kontaktar vi dig inom några dagar för att boka en tid för ett besök hemma hos er. Besöket är till för att vi ska lära känna er lite bättre och för att ni ska få möjlighet att få svar på eventuella frågor. Utöver det ger besöket oss även bästa förutsättningarna för att matcha er med en passande student. Besöket varar i cirka en timme.

Notera avståndet till DIS
För att bli värdfamilj bör du bo max 45 minuter från DIS i Stockholm med offentlig transport. Du kan kolla restiden från ditt hem till DIS på SL Reseplanerare. (Vår adress är Melodislingan 21, 115 51 Stockholm, Sverige.)

Tävling
Bland dem som är värdfamiljer till våren lottar vi ut 3 vinster. Om du vinner väljer du mellan ett årskort till Skansen (för två vuxna och barn) eller en dag på Elements Spa (bara för vuxna). Vinnarna dras i slutet av januari och de som vinner får besked med detsamma.

Om du vill veta mer
Om du har frågor är du mycket välkommen att kontakta oss veckodagar kl. 10-17.30 på telefon 0706 15 27 20 eller per e-post till host@disstockholm.se.


DIS hanterar och lagrar dina personuppgifter i samband med rekrytering av värdfamiljer och matchning mellan familjer och studenter. Sekretesspolicy för värdpartners