Anmälan som DIS Värdfamilj

Värdfamilj vårterminen 2020

Efter att du har skickat in din anmälan kontaktar vi dig inom några dagar för att boka en tid för ett besök hemma hos er. Besöket är till för att vi ska lära känna er lite bättre och för att ni ska få möjlighet att få svar på eventuella frågor. Utöver det ger besöket oss även bästa förutsättningarna för att matcha er med en passande student. Besöket varar i cirka en timme.

Bli värdfamilj och vinn presentkort till Mathem.se

Vi vill gärna ge våra värdfamiljer en extra belöning och utlottar därför 4 presentkort till Mathem.se (värde 2000 kr. per presentkort) bland alla som är värdar under våren 2020. Vinnarna dras i januari och blir kontaktade av DIS.

Notera avståndet till DIS

För att bli värdfamilj bör du bo max 60 minuter från DIS i Stockholm med offentlig transport. Du kan kolla restiden från ditt hem till DIS på SL Reseplanerare. (Vår adress är Melodislingan 21, 115 51 Stockholm, Sverige.)

Om du vill veta mer

Om du har frågor är du mycket välkommen att kontakta oss veckodagar kl. 10-17.30 på telefon 0706 15 27 20 eller per e-post till host@disstockholm.se.


DIS hanterar och lagrar dina personuppgifter i samband med rekrytering av värdfamiljer och matchning mellan familjer och studenter. Sekretesspolicy för värdpartners