Vårens nya värdfamiljer

DIS i Sverige

Alla vårterminens studenter har anlänt och de har haft en händelserik första vecka i Stockholm. För de studenter som valt att bo i värdfamilj har bland det mest spännande varit att få träffa sin ”nya” familj. Men hur förbereder man sig bäst som värdfamilj på att ta emot en ung student? Hur fungerar allt det praktiska och vad kan man göra för att skapa en välfungerande vardag tillsammans? Dessa och många andra frågor togs upp under välkomstmötet för nya värdfamiljer som ägde rum veckan innan studenterna anlände. Här möttes nya värdfamiljer, tidigare DIS-studenter och erfarna värdfamiljer för att utbyta tankar, erfarenheter och frågor.

Tack till alla deltagare. Vi önskar alla värdfamiljer och studenter varmt välkomna till vårterminen 2020 hos DIS!

Tillbaka till alla nyheter