Spansk vinprovning med DIS-familjer

DIS i Sverige

Den 16 maj var det dags för vårens vinprovning som hölls av Eva Weckström från Evas Vin & Mat. Under vinprovningen samlades några av vårterminens värd- och besöksfamiljer för att lära sig mer om några utvalda spanska viner och prata om terminen som gått. Vinkvällen vänder sig till värd- och besöksfamiljer som får möjlighet att reflektera över terminen och dela med sig av sina erfarenheter till varandra.

Marcel och Lil inledde kvällen med att hälsa alla gäster välkomna och därefter tog Eva vid för att presentera kvällens viner. Det serverades fem olika sorters viner och Eva berättade om vilken mat som passar bäst de utvalda vinerna. Kvällen bjöd på många intressanta samtal och tankar om hur det är att vara värd- eller besöksfamilj.

Tack till Eva för en härlig vinprovning och tack till alla värd- och besöksfamiljer för en härlig kväll, och framförallt tack för en fantastisk vårtermin!

Tillbaka till alla nyheter