DIS 60 år – vi firade med musik och dans

DIS i Sverige

Den andra maj 2019 höll vi på ett event på centralstationen i Stockholm för att fira 60 års erfarenhet av internationellt akademiskt och kulturellt utbyte. Det var en väldigt rolig tillställning och under dagen fick vi besök av tidigare värdfamiljer, studenter och intresserade förbipasserande på centralstationen.

Vi byggde upp ett amerikansk diner inspirerat från 1959, då DIS grundades. Vi fanns på plats redan från kl 07:00 för att träffa alla morgonpigga i rusningstrafiken. Vi är så glada att så många va er kom förbi och hälsade på oss under dagen så att vi fick möjlighet att prata med er.

Unga som gamla lockades utav musiken från jukeboxen som spelade låtar från 50-60-talet. Under eftermiddagen kom även Dansklubben Nackswinget förbi och dansade bugg för oss, och vilken show det blev!

Stort tack till Dansklubben Nackswinget som kom och dansade och tack till alla som kom förbi och pratade med oss!

Tillbaka till alla nyheter