Vinnarna i International Language Competition

Den 28 mars 2019 hölls International Language Competition i Malmö där DIS sponsrar priserna i Engelska för grund-och gymnasieskolan.

DIS i Sverige

International Language Competition är en språk- och kulturtävling i moderna språk och svenska för grund och gymnasieskolor och vi är väldigt stolta över att få vara en del utav tävlingen. Vi tror att vårt värdprogram är en fantastisk möjlighet för familjer med barn som önskar att bli bättre på engelska och lära sig mer om amerikansk kultur.

International Language Competition håller sina regionala finaler under hösten. I tävlingen som hölls 2018/2019 deltog 27.000 studenter runt om i Sverige och finalen ägde rum på Malmö latinskola under torsdagen och fredagen föregående vecka.

Vinnarna i kategorin Engelska för grundskolan: Kunskapsskolan i Nacka

Vinnarna i kategorin Engelska för gymnasieskolan: Malmö latinskola

Stort grattis till alla vinnare i tävlingen!

Tillbaka till alla nyheter