Bli värdfamilj och var med i utlottningen av presentkort från Linas Matkasse

Anmäl dig som värdfamilj senast den 29 juli och var med i utlottningen av ett presentkort från från Linas Matkasse.

DIS i Sverige

För många värdfamiljer är middagsbordet en viktigt samlingspunkt där man äter gott och pratar om varandras dag. För våra studenter är den gemensamma middagen en möjlighet att lära känna värdfamiljen bättre och också ett sätt att få en inblick i hur en svensk familjs vardag fungerar.

Men även om själva middagen är värdefull och uppskattat av hela familjen, vet vi att det kan vara svårt att balansera jobb, fritidsintressen och resten av vardagspusslet med att handla och laga mat varje dag. Därför är du som anmäler dig som värdfamilj under fyra månader, automatiskt med i utlottningen av presentkort från Linas Matkasse med ett värde på 2500 kr/st. *

Sista anmälningsdag är 29 juli 2018!

Anmäl dig som värdfamilj

Everything is made from scratch and sometimes, more than one person pitches in. The conversation around the dinner table is lively and everyone is involved – no one is on their phones. It’s been a great way for me to connect with my host family.

Landers , DIS-student våren 2018

*Alla som anmält sig som värdfamilj till hösten 2018 är automatiskt med i dragningen. Vi drar tre vinnare av er som ansökt senast 17 juni och en vinnare av er som ansöker till att bli värdfamilj mellan 18 juni – 29 juli. Vinnarna kontaktas efter 23 augusti 2018.

Du som vinner väljer själv vilken matkasse du och din familj vill ha. Beloppet på 2500 kr beräknas ge matkassar för 3-4 veckor, beroende på vilken variant du väljer.

Linas Matkasse levererar middagar hem till din dörr komplett med recept och råvaror.  Läs mer om Linas Matkasse och vilka alternativ som företaget erbjuder här.

Tillbaka till alla nyheter