Midsommartävling med DIS

DIS i Sverige

En av våra största högtider är på ingång, midsommar. Våra studenter är mycket nyfikna på de traditioner vi har i Sverige, och just midsommar är kanske den som fascinerar mest. Tyvär har vårens studenter åkt hem, och höstens gäng inte anlänt när kalendern visar 23 juni 2017, men genom er hjälp hoppas vi kunna visa hur ett firande går till!

Detta kan du göra genom att skicka in ett bidrag till tävlingen ”Mitt midsommarfirande”. Bidraget ska innehålla minst en bild och en text på engelska, max 300 ord. Texten och bilden kommer att publiceras på DIS blogg. Ett fint pris delas ut till vinnaren. Skicka ditt bidrag till sto.marcom@disstockholm.se senast den 7 juli, därefter meddelas vinnaren.

 Lycka till och trevlig midsommar!

Tillbaka till alla nyheter