Ny Facilities Manager till DIS Stockholm

DIS i Sverige

DIS kan gladeligen meddela att Mattias Tholen är ny Facilities Manager för DIS Stockholm. Mattias huvudsakliga ansvarsområden blir att hantera underhållet av DIS Stockholms faciliteter och dess studentbostäder. Utöver det, kommer han också ansvara för DIS Stockholms IT tjänster, ansvara för DIS nödnummer, samt engagera sig med, och stödja, DIS studenter.

Tidigare har Mattias arbetat som Assistant Coordinator på SOS International, en nordisk organisation som ger personassistans. Mattias var Case Coordinator, och koordinerade då med försäkringsbolag och organiserade assistans vid klienters nödsituationer. Innan dess, har Mattias studerat vid Uppsala Universitet, och har bott i Stockholm ett år.

Vid frågan om han ser fram emot att jobba med DIS, uttryckte Mattias en stor entusiasm:
”När jag hörde om DIS, visste jag direkt att det var en organisation jag skulle vilja vara en del av. Det verkade vara ett positivt och glad plats att arbeta på, med unga, intelligenta och engagerade studenter, med varierande bakgrunder. Och när jag mötte personalen i Köpenhamn under min intervju, blev det glasklart. Det fanns en energi i kontoret som är svår att beskriva. Det kryllade av aktivitet inför den kommande terminen.
Vi har mycket att göra för att få allt i ordning för våra studenter. Tillsammans med Marcel, och alla i Danmark, är jag säker på att vi också kommer ha samma energi i förberedelsen för öppningen i Stockholm.

Men för mig är det absolut viktigaste att studenterna känner sig som hemma i våra helt nya studentlägenheter, och i DIS-byggnaden i Melodislingan… Jag vill vara säker på att studenternas vistelse i Stockholm blir någonting de kommer minnas med glädje.”

DIS ser fram emot att ha Mattias som en del av teamet i Stockholm!

Tillbaka till alla nyheter